2018. feb 13.

Oscar-jelölt színésszel az élen készül a Kung Fury!

írta: agn.f
Oscar-jelölt színésszel az élen készül a Kung Fury!

kung-2.jpg

A Kung Fury az elmúlt évek alatt igazi ikonikus jelenséggé vált. A néhány perces videókból először fél órás rövidfilmmé nőtte ki magát, most pedig érkezik az egész estés, másfél órás folytatás, melyhez egy Oscar-jelölt színész is csatlakozott!

A svéd származású David Sandberg fejében született meg Kung Fury, a 80-as években, Miamiban élő zsaru története, aki egy villámcsapás és kobraharapás által vált az egész világ legnagyobb kung fu harcosává. Sajnos a rendezőnek a szűkös anyagi keretek miatt először csak néhány perces előzetesekre futotta, de később a több mint 14.000 támogatónak köszönhetően elkészülhetett egy fél órás rövidfilm is. A 80-as évek legnagyobb ikonja, David Hasselhoff nem csak zenét gyártott a filmhez, hanem fel is tűnt a komédiában.

Most pedig érkezik az újabb rész, ami nem szimplán egy remake lesz, hanem folytatják a rövidfilmben felvázolt történetet. A filmben David Hasselhoff mellett pedig a kétszeres Oscar-jelölt színész, Michael Fassbender is fel fog tűnni. Még egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan kit fog játszani a színész. A forgatások idén nyáron kezdődnek, így valószínűleg akkor több információ kiderül majd a készülő projektről.

kung-1.jpg

Forrás: movieweb.com

Képek forrása: imdb.com

Szólj hozzá

Kung Fury