2018. feb 14.

George Lucas rendezheti az Obi-Wan-filmet?

írta: agn.f
George Lucas rendezheti az Obi-Wan-filmet?

obi-wan_1.jpg

Örülhetnek a Star Wars rajongók, ugyanis úgy tűnik végre 2019 elején elkezdik forgatni az Obi-Wan Kenobi-filmet. Méghozzá egy bennfentes forrás szerint a Star Wars atyja, George Lucas rendezésében érkezhet a Jedi mester ifjúkorát bemutató alkotás.  

Amióta a Disney bejelentette a nagy hírt, hogy spin-off készül Anakin és Luke Skywalker jedi mesteréről, Obi-Wan Kenobiról, a rajongók azóta bombázzák a stúdiót a várva várt film legújabb részleteiről. Bár a stúdió azóta se árult el sok részletet a tervezett projektről, most a Belfast Telegraph úgy tűnik új hírekkel szolgálhat a rajongók számára.

Az új bennfentes információk szerint a filmet 2019-ben kezdik el forgatni, méghozzá Írországban. A forrás továbbá azt is állítja, hogy a filmet nem más fogja rendezni, mint George Lucas, aki mióta eladta a Lucasfilmet a Disney-nek azóta nem igen volt beleszólása az azóta készült filmekbe.

Az információ már csak azért is érdekes, hiszen néhány hónappal ezelőtt még Stephen Daldry rendezői közreműködéséről szóltak a hírek, így egyelőre még semmiben sem lehetünk biztosak. A témával kapcsolatban Ewan McGregor-t is megkérdezték, hogy szívesen visszatérne-e Obi-Wan Kenobi szerepében, azonban a színészt egyelőre még nem kereste fel a stúdió és ő is csak annyit tud a projektről, amennyit a rajongók. Mindenesetre az biztos, hogy McGregor és George Lucas visszatérése hatalmas sikert aratna a rajongók körében.

Sajnos egyelőre az új információkat nem erősítette meg a stúdió, így érdemes a hírre csak pletykaként tekinteni. Viszont, ha tényleg George Lucas fogja rendezni a spin-off-ot, nem kell sokat aggódnunk, hiszen a film biztos kezekben lenne.

obi-wan-2_1.jpg

Forrás: belfasttelegraph.co.uk

Képek forrása: imdb.com

Szólj hozzá

Star Wars