2018. feb 19.

Híres szülők, híres gyerekek

írta: agn.f
Híres szülők, híres gyerekek

Hírességek, akikről nem tudtad, hogy szüleik is színészek voltak

A legtöbb hollywoodi híresség keményen megdolgozott a sikerért. Sokan hosszú évekig vagy évtizedekig munkálkodtak azon, hogy nevet szerezzenek maguknak a szakmában. Azonban vannak olyan hírességek, akik nagy előnnyel indulnak társaikkal szemben, hiszen híres szüleiknek köszönhetően már egészen korán bekerülhettek a filmipar forgatagába.

Don Johnson és Dakota Johnson

Dakota Johnson már egészen fiatalon belecsöppent a filmiparba apja révén. Don Johnson a Miami Vice című sorozat szívtiprójaként vált ismertté, a szerepért a 80-as években Golden Globe-díjat is kapott.

sztar-1.jpghellomagazine.com

Jon Voight és Angelina Jolie

Angelina Jolie és színész édesapja, Jon Voight kapcsolata nem volt mindig felhőtlen. Gyakran volt hangos a sajtó apa és lánya marakodásától. A helyzet annyira elfajult, hogy a színésznő hivatalosan is elhagyta apja vezetéknevét és még az esküvőjére sem hívta meg.

sztar-2.jpggettyimages.com

John Drew Barrymore és Drew Barrymore

Drew Barrymore már egészen fiatalon belecsöppent a filmiparba apja, a színész John Drew Barrymore révén. A tehetséges színésznő családja egyébként egy valódi filmes dinasztia, ugyanis ükszülei és dédszülei közül is többen színészkedéssel foglalkoztak.

sztar-7.jpgcnn.com

Eddie Fisher és Carrie Fisher

Carries Fisher is híres szülők gyermekeként látta meg a napvilágot. Míg édesapja, Eddie Fisher énekesként dolgozott, addig édesanyja, Debbie Reynolds színészettel foglalkozott, többet között az Ének az esőben című filmből ismerhetjük.

sztar-8.jpgstarwars.com, philly.com

John Aniston és Jennifer Aniston

Kevesen tudják Jennifer Anistonról, hogy szülei a filmiparban dolgoztak. Apja, John Aniston még a hollywoodi hírességek sétányán is kiérdemelt egy csillagot. Édesanyja, Nandy Dow pedig főként televíziós sorozatokban szerepelt.

sztar-3.jpgheightline.com

Henry Fonda és Jane Fonda

A kétszeres Oscar-díjas amerikai színésznő családjában régóta jelen van a színész szakma. A színészlegenda, Henry Fonda mellett öccse, Peter Fonda, valamint unokahúga, Bridget Fonda és színészettel foglalkozik.

sztar-9.jpgnydailynews.com

Billy Ray Cyrus és Miley Cyrus

Kétségtelen, hogy Miley Cyrus karrierjét kezdetekben apja terelgette. Miley apjával, a countryzenész és színész Billy Ray Cyrussal a Hanna Montana című sorozatban együtt is játszott. Méghozzá a sorozatban a főszereplő apját ténylegesen édesapja alakította.

sztar-4.jpgimdb.com

Bruce Paltrow és Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow pályája szinte előre elrendeltetett, hiszen édesapja, Bruce Paltrow elismert filmrendező, akit kórházsorozatáért Emmy-díjra is jelölték. A családban anyai vonalon jelent meg a színészet, Blythe Danner személyében, akit többek között az Apádra ütők című filmből ismerhetünk.

sztar-5.jpgWireImage.com

Keira Knightley és Will Knightley

A gyönyörű angol színésznőt már egészen korán megfertőzhette a filmek szeretete. Míg édesanyja, Sharman Macdonald forgatókönyíróként tevékenykedett, addig édesapja, Will Knightley színészként kereste a kenyerét.

sztarok-6.jpgclasstools.net

Szólj hozzá