2018. feb 19.

Reboot készülhet a Transformersből?

írta: agn.f
Reboot készülhet a Transformersből?

transformers-1.jpg

A napokban röppent fel a pletyka arról, hogy az Űrdongó premierjét követően reboot készülhet a Transformersből. Most a Hasbro is megszólalt a pletykával kapcsolatban.

A Transformers: Az utolsó lovag premierjét követően a stúdió kénytelen volt átgondolni a Transformers folytatásával kapcsolatos terveket. A film ugyanis nem csak a kritikusoknak nem tetszett, hanem maguk a rajongók sem voltak elragadtatva a folytatástól. A bevételi számokat tekintve a film nemzetközi fronton is a leggyengébb teljesítményt nyújtotta a széria történetében. Ezáltal a reboot akár kézenfekvő döntés is lehetne a stúdió részéről. Azonban a hír megérkezése után villámgyorsan érkezett is a cáfolat a Hasbro-tól. A New York-i Játékkiállításon a Transformers játékok menedzsere nyilatkozott a pletykával kapcsolatban:

„Ne higgyenek el mindent, amit hallanak, nincs semmi ok az aggodalomra”

Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy biztosan nem fog készülni reebot a szériából, ugyanis a Hasbro részéről öngyilkos húzás lenne még az Űrdongó előtt bejelenteni a rebootot. Mindenesetre az biztos, hogy a stúdió a sorozat következő, hatodig részét törölte a tervei közül és 2021-ig biztosan nem terveznek új filmet bemutatni. Azonban addig sem maradunk Transformers-filmek nélkül, hiszen az Űrdongó idén december 20-án debütál majd a hazai mozikban.
transformers-2.jpg

Forrás: Movieweb.com

Képek forrása. imdb.com

Szólj hozzá

Transformers