2018. feb 21.

Ottalvós buli a Péntek 13-film helyszínén!

írta: agn.f
Ottalvós buli a Péntek 13-film helyszínén!

Amikor a rémálom valósággá válik

pentek-2.jpg

Mindig is szeretted volna kipróbálni milyen lehet egy igazán ijesztő helyszínen eltölteni egy éjszakát? Most a horrorrajongók legnagyobb örömére bejelentették, hogy a hírhedt Péntek 13-film eredeti helyszínéül szolgáló Kristály-tónál a bátor jelentkezők egy egész éjszakát tölthetnek az ikonikus tábor falai között.  

Az eseményt idén áprilisban rendezik meg, ahol a díszvendég nem más lesz, mint maga Adrienne King, aki az 1980-as évek klasszikusában játszotta el az egyik főszereplő, Alice szerepét. Az érdeklődök csatlakozhatnak a túrák egyikéhez, melyben a szervezők körbevezetik a rajongókat a film legismertebb helyszínein. Az igazán bátor jelentkezők pedig este ott is aludhatnak az egyik faházban. Persze a programon csak 21 éven felüliek vehetnek részt és sajnos az ára is igen borsos, a kalandért 135 dollárt kell kifizetniük a vállalkozókedvűeknek.

Így hát, ha valaki érez magában bátorságot ahhoz, hogy ott aludjon azon a helyszínen, ahol Jason Voorhees brutális kegyetlenséggel mészárolta le áldozatait, akkor itt a tökéletes alkalom.  Méghozzá az esemény időpontja is igen találó, hiszen természetesen péntek 13-ára esik.

pentek-3.jpgbloody-disgusting.com

Forrás: bloody-disgusting.com, crystallaketours.com

Borítókép forrása: movieweb.com

Szólj hozzá