2018. már 05.

Marvel rajongók figyelem - Ezek a filmek várhatók 2018-ban!

írta: agn.f
Marvel rajongók figyelem - Ezek a filmek várhatók 2018-ban!

Évről évre egyre több Marvel-film kerül a mozivászonra, a képregény kedvelők örömére. Az igazán hűséges rajongók már tudják milyen lesz a 2018-as év Marvel-filmek szempontjából. A felhozatalban akadnak folytatások, de eredeti történetek is a Marvel Studios és a Sony Pictures tarsolyában.

Fekete Párduc

A főszereplő T’Challa apja halálát követően visszatér Wakanda királyságába, hogy elfoglalja megörökölt trónját. A cselekményt az ősi ellenség színre lépése adja, hősünknek meg kell védenie népét. A film az Amerika Kapitány: Polgárháború fonalát követi, időben utána következik. A Fekete Párduc egy különleges, elszigetelt, ám fejlett társadalmat mutat be a nézőknek. T’Challa és Wakanda történetét már láthatjátok a mozikban.

mar-6.jpg

Új mutánsok

A film az X- Men franchise legújabb alkotása, így aki szereti a fiatalos mutáns-történeteket, annak mindenképpen érdemes lesz megnéznie a filmet. Az Új mutánsok alaptörténete szerint öt fiatal mutánson kísérleteket végeznek egy kutatóintézetben. Ezek a fiatalok nem hősök, mindössze nem tudják uralni különleges képességeiket. Az Új mutánsok áprilisi premierjét átrakták, így könnyen lehet, hogy 2019-ig várunk kell a bemutatóval.

mar-7.jpg

Bosszúállók: Végtelen háború

A Marvel Univerzum történeteinek kiteljesedése a Bosszúállók legújabb része, amiben több kedvencünkkel is találkozhatunk. A bosszúállók és a galaxis őrzői szövetséget alkotva harcolnak Thanosz ellen. Várhatóan a Végtelen háború lesz az év Marvel filmje, hiszen ennél számítanak a legtöbb nézőre. A nagy érdeklődésre való tekintettel az amerikai premiert előrehozták egy héttel, ami megegyezik a magyarországival, azaz április 26-i dátummal.

mar-2.jpg

Deadpool 2.

A megosztó karakter visszatér a mozivásznakra május 18-tól, hogy ismét megnevettesse a Marvel rajongókat. Az első rész hatalmas sikere után nyilvánvaló volt, hogy jön a folytatás. Bár a rendezőt lecserélték (David Leitch), mindenki más maradt, így a mozivásznon viszontláthatjuk Ryan Reynolds-ot, Morena Baccarin-t, Zazie Beetz-t, Brianna Hildebrand-ot is. Hozzájuk csatlakozik Josh Brolin, aki az idei év főgonoszát, Kábelt alakítja.

mar-3.jpg

A Hangya és a Darázs

A Hangya folytatása, melyben hősünket ezúttal egy társ segíti, Darázs személyében. Scott kénytelen újra felvenni a zsugorító hangya ruhát és új küldetéseket végrehajtani. A második részt július 5-től nézhetik meg a rajongók.

mar-4.jpg

Venom

Pókember egyik ellensége Venom karaktere saját filmet kapott a Sony Pictures megbízásában. A sci-fi/horror főszerepét Tom Hardy játssza. Venom egy különös lény, aki egy fotóriporter testébe bújva uralkodik. A különlegesnek ígérkező filmre október 5-től lehet majd beülni.

mar-5.jpg

X-Men: Dark phoenix

November 1-én ismét ellephetik a Marvel fanok a mozikat, hiszen az Apokalipszis után érkezik a legújabb X-Men, a Dark Phoenix. A csapat ünnepel, majd mentőakciót hajt végre, ám egy hataloméhes, rosszindulatú energiával kell megküzdenie, a Főnix-szel. A fiatal színészek maradnak a főszerepben.

mar-1.jpg

Pókember: Irány a Pókverzum

A Sony Pictures jövő télre készülve egy animációs filmmel áll elő. A cím megtévesztő, valójában semmi köze a Pókember-filmhez, új világot hoz létre. A képregények stílusát idéző film méltó lezárása lesz ennek a Marvel újdonságokban gazdag évnek.

mar-8.jpg

Képek forrása: imdb.com

Szólj hozzá

Marvel