2018. már 07.

Kiderült mikor kezdődik a Terminátor 6 forgatása!

írta: agn.f
Kiderült mikor kezdődik a Terminátor 6 forgatása!

terminator.jpg

Kedvenc akciósztárunk, Arnold Schwarzenegger nemrég egy interjúban elárulta mikor kezdik el a következő Terminátor film munkálatait, amit ráadásul hazánkban fognak forgatni.  

Az elmúlt hónapokban nem sok hírt hallhattunk a projektről, valószínűleg azért, mert az alkotók már lázasan dolgoznak az előkészületeken. Ugyanis kiderült, hogy a filmet idén júniusban kezdik el forgatni az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Mexikóban és Budapesten.

James Cameron tavaly ősszel jelentette be, hogy érkezik a következő, szám szerint a 6. Terminátor rész, amely félig reboot, félig pedig egy új harmadik rész lesz. A történetről egyelőre csak annyit tudni, hogy Mexikóvárosban fog játszódni az 1990-es Terminátor 2 – Az ítélet napja eseményei után. Persze a főszereplő ismét Arnold Schwarzenegger lesz, aki mellett Linda Hamilton is visszatér majd. A film Tim Miller rendezésében érkezik, de James Cameron is aktívan részt vesz majd a munkálatokban. Sőt nemrég a premier dátuma is kiderült, a filmet ugyanis a tervek szerint 2019. július 26-án mutatják be az amerikai mozikban.

Forrás: movieweb.com

Képek forrása: imdb.com

 

Szólj hozzá

Terminátor