2018. már 19.

Hivatalos: A Trónok harca sztárja feltűnik a Végtelen háborúban!

írta: agn.f
Hivatalos: A Trónok harca sztárja feltűnik a Végtelen háborúban!

pip-2.jpg

Több mint egy éve indult el a pletyka arról, hogy a Trónok harca egyik sztárja, Peter Dinklage is szerepet kapott a Végtelen háborúban. Ezzel kapcsolatban azonban azóta sem érkezett semmi információ, egészen mostanáig. Az új előzetes mellé érkezett poszter ugyanis megerősítette, hogy a színész valóban feltűnik majd a filmben!

A poszteren egyelőre csak a neve szerepel a színésznek, így azt továbbra sem tudjuk, hogy kit fog megformálni. A rajongók persze már régóta találgatják, hogy vajon kit fog alakítani kedvencük. A legvalószínűbb teória az, hogy Dinklage Pip, a Troll figuráját kelti majd életre. Főként, hogy a színészt a film forgatása alatt lencsevégre kapták vörös hajjal. Azonban az sem kizárt, hogy a Fekete Rend egyik tagját alakítja majd.

Valószínűleg választ csak a film érkezésekor kapunk, ami idén áprilisban debütál majd a mozikban.  Ha ti sem szeretnétek lemaradni a legújabb Bosszúállók-filmről akkor vásároljátok meg mozijegyeteket a Simple alkalmazáson keresztül gyorsan és egyszerűen!

pip1.jpgwegotthiscovered.com

Borítókép és forrás: movieweb.com

Szólj hozzá

Végtelen háború