2018. már 20.

Színészek, akik komolyan megsérültek a forgatások alatt!

írta: agn.f
Színészek, akik komolyan megsérültek a forgatások alatt!

A hollywoodi színészek élete nem csak mese és csillogás, hiszen a forgatások alatt is előfordulhatnak balesetek, veszélyes jelenetek, amelyek akár az életükbe is kerülhetnek. Most összegyűjtöttünk 10 esetet, neves színészekkel, akik komoly sérülést szenvedtek a forgatások alatt. 

A veszélyes akciójelenetek maradjanak csak a mozivásznon. Vásároljátok mozijegyeiteket a Simple alkalmazáson keresztül gyorsan és egyszerűen, sorban állás nélkül!

Jennifer Lawrence (Éhezők viadala, 2012)

Jennifer Lawrence Az éhezők viadala első részének forgatásán kis híján az életet vesztette, amikor egy meghibásodott füstgép miatt majdnem megfulladt.

vesz-1.jpg

Johnny Depp (Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja, 2017)

A színész a Karib-tenger kalózai legújabb, ötödik részének felvételei alatt sérült meg. Depp kezét műteni is kellett a baleset után, azonban végül a forgatásokat nem befolyásolta a baleset.

vesz-2.jpg

Tom Hanks (Számkivetett, 2000)

A Számkivetett forgatása alatt a színész megvágta magát valamivel. Elsőként nem tulajdonított neki nagy jelentőséget, azonban később a seb egyre rosszabbul nézett ki. Végül az orvosok megállapították, hogy komolyan elfertőződött a seb, ami akár halálos is lehetett volna, ha a színész nem veszi időben észre.

vesz-3.jpg

Channing Tatum (Magic Mike, 2012)

A színésszel a Magic Mike forgatásán történt a baleset, amikor a rendezőtől azt a feladatot kapta, hogy fejével törjön össze egy tükröt. A tükör speciális anyagból készült, így az nem okozott kárt a színészben. Azonban Tatum olyan erősen fejelte le a tükröt, hogy az üveg mögötti falat is betörte.

vesz-4.jpg

Nicole Kidman (Moulin Rouge, 2001)

Kidman a Moulin Roge című film kedvéért rengeteg táncórát vett. Egyik alkalommal azonban csúnyán elesett és eltörte a bokáját. A sztár azonban pihenés helyett ismét a kamerák elé állt, ahol ismét eltörte a félig begyógyult bokáját.

vesz-5.jpg

Isla Fisher (Szemfényvesztők, 2013)

A Szemfényvesztők című film egyik jelenetében Isla-nak ki kellett szabadulni egy nagy akváriumból, mielőtt piranhák lepték volna el a vizet. Azonban a színésznő valóban beragadt az akváriumba, nem tudott kiszabadulni a láncból. Végül úgy sikerült megoldania a helyzetet, hogy elúszott a gyors kioldó kapcsolóig. Közben a stáb ebből mit sem vett észre, mindenki dicsérte a színésznőt az alakításáért. 

vesz-6.jpg

Harrison Ford (Star Wars VII: Az ébredő Erő, 2015)

A Star Wars 7. részének forgatását Han Solo-t játszó Harrison Ford sem úszta meg, ugyanis az Ezeréves Sólyom egyik darabja esett a színész lábára.

vesz-7.jpg

Orlando Bloom (Gyűrűk Ura: A két torony, 2002)

A Gyűrűk Ura sztárja a második rész forgatása alatt valószínűleg nagyon megbánta, hogy nem vett több lovaglóleckét, ugyanis az egyik vágtajelenetnél elvesztette az irányítást a ló felett, ami végül ledobta őt a hátáról. A színész annyira szerencsétlenül esett, hogy a bordáját is eltörte.

vesz-8.jpg

Daniel Craig (James Bond)

Talán senki sem lepődik meg azon, hogy a 007-es ügynököt alakító Daniel Craig sem úszta meg sérülés nélkül a film forgatását. Egy rossz mozdulat miatt súlyos ütés érte a térdét, amit először nem vett komolyan. Végül olyan fájdalmai lettek, hogy meg kellett műteni a színészt.

vesz-9.jpg

Halle Berry (Halj meg máskor, 2002)

A színésznő rendszeresen megsérül forgatások alatt. A Gothika című film alatt karját törte el, a Macskanőnél lefejelte a lámpatartó állványt, a Felhőatlasz forgatásán pedig a lábfejét törte el. Talán a legironikusabb sérülését a Halj meg máskor című film alatt szerezte, amikor majdnem megfulladt egy torkán akadt füge miatt.

vesz-10.jpg

Miért fáradnátok a sorban állással, ha pár gombnyomással tiétek lehet a kívánt mozijegy? 
Ehhez használjátok a Simple alkalmazást!

 

Forrás: looper.com

Képek forrása: imdb.com

Szólj hozzá