2018. már 21.

Az új Mátrix-film kibővítené az eddigi univerzumot!

írta: agn.f
Az új Mátrix-film kibővítené az eddigi univerzumot!

A film forgatókönyvírója, Zak Penn beszélt az új Mátrix-filmről

matrix.jpg

Pont egy éve jelentették be, hogy a Warner a Mátrix-széria újraindításán dolgozik. Bár azóta csend van a projekttel kapcsolatban, ez nem azt jelenti, hogy a film forgatókönyvírója, Zak Penn nem dolgozna gőzerővel a filmen. Most az író a ScreenRant-el készített interjúban mesélt a készülő alkotásról.

A Wachowski-fivérek által írt és rendezett eredeti trilógia összesen 1.6 milliárd dolláros bevételt hozott a Warner-nek, amely főként az első film erős történetének, karaktereinek és formabontó speciális effekteknek köszönhető. Amikor felröppent a hír az új Mátrix-ról, a film főszereplője, Keanu Reeves is megerősítette, hogy szívesen dolgozna az új projekten. Ebből kiindulva pedig már szinte biztos a siker! A projektről azonban eddig csak annyit lehetett tudni, hogy a stúdió teljesen önálló úton indulna el, ami egyszerre lehet jó és rossz hír a rajongóknak. Majdnem egy éves hallgatás után most végre Zak Penn nyilatkozott a projekttel kapcsolatban:

„Jelenleg is a Mátrix-on dolgozom. Mindenképpen szerettem volna a franchise-t újra viszontlátni. Bár egyelőre még nem árulhatok el részleteket, de már évek óta mondom a Warner Bros.-nak, hogy történjen valami előrelépés. A Ready Player One virtuális valósága, vagyis az Oasis és a Mátrix világa hasonlóak abból a szempontból, hogy mindkettő alkalmas, hogy egy egész univerzumot építsünk köréjük. Amikor kiderült, hogy készül az új Mátrix-film, sokan azt mondták, „Jaj, ne! Ez újra egy reboot lesz!’ De nem vagyok bolond. A Mátrix még mindig a kedvenc filmem és szerintem újra özönlenének rá az emberek.”

Penn így nyilatkozatával megerősítette, hogy a folytatás tovább fogja bővíteni a már ismert világot és új történetet fog feldolgozni, így azok akik attól tartottak, hogy egy reboot-ról lesz szó, végre felsóhajthatnak. Arról, hogy milyen irányba fognak elindulni a készítők egyelőre még semmit se tudni, mint ahogy az is rejtély, hogy a film eredeti rendezőpárosa, Lily Wachowski és Lana Wachoeski visszatér-e rendezői székbe.

A Penn által emlegetett Ready Player One idén március 29-én debütál a hazai mozikban. Vásároljátok mozijegyeiteket a Simple alkalmazáson keresztül gyorsan és egyszerűen, sorban állás nélkül!

matrix-2.jpg

Miért fáradnátok a sorban állással, ha pár gombnyomással tiétek lehet a kívánt mozijegy? 
Ehhez használjátok a Simple alkalmazást!

 

Forrás: screenrant.com

Képek forrása: imdb.com

Szólj hozzá

Mátrix