2018. már 26.

Így fest Tom Hardy Al Capone-ként!

írta: agn.f
Így fest Tom Hardy Al Capone-ként!

alcapone.jpg

Másfél éve már annak, hogy felröppent a hírek arról, hogy Tom Hardy hamarosan Josh Trank legújabb filmjében a valaha élt leghíresebb gengszter, Al Capone bőrébe bújik. Most alig egy hete hivatalossá vált a hír, amihez máris megérkezett az első fotó!

A színész Instagramon jelentette be a hírt, hogy végre elkezdődtek a forgatások. Így Hardy a Venom után máris a Fonzo című film felvételein dolgozik. A történet a már idősödő Al Capone életét mutatja be, aki 10 éve rács mögött ül és a demencia elhatalmasodásával megelevenednek előtte múltjának sötét részletei. Josh Trank rendezésében készülő filmben Hardy mellett még biztosan viszontláthatjuk Robert De Niro-t és Stephen Graham-et is.

Annak ellenére, hogy a forgatások az eredeti tervek szerint csak április 2-án kezdődnek, Hardy máris kiposztolt Instagram-jára egy képet, ahol az Alcatraz egyik cellájában látható. Feltételezések szerint valószínűleg a stúdió előrehozta a munkálatokat.

Premierdátumot egyelőre nem tűztek ki, de feltehetőleg idei évben még nem kerül mozikba az alkotás. Addig is vásárold mozijegyedet a Simple alkalmazáson keresztül gyorsan és egyszerűen, sorban állás nélkül!

 

Tom Hardy (@tomhardy) által megosztott bejegyzés,

 

Borítókép forrása: ew.com

Forrás: instagram/ tomhardy

Szólj hozzá

Al Capone Tom Hardy