2018. már 27.

Ilyen lett volna George Lucas rendezésében a IX. epizód!

írta: agn.f
Ilyen lett volna George Lucas rendezésében a IX. epizód!

star.jpg

Valószínűleg sok rajongó álma vált volna valóra, ha az új trilógiát is a Star Wars atyja, George Lucas rendezi. Most kiderült, hogy Lucas-nak volt egy 12 oldalas vázlata a VII., VIII., és a IX. epizódhoz. Azonban végül a Disney visszautasíthatatlan ajánlatának köszönhetően ezek nem éppen a tervek szerint valósultak meg. Mark Hamil nemrég az IGN-nek adott interjújában megosztott néhány részletet George ötleteiről.

„Tudom, hogy George nem akarta, hogy Lucas meghaljon egészen a IX. epizód végéig, miután kiképezte volna Leia-t.”

George ötleteit még a Jedi visszatér előtt gyűjtötte össze és írta le. Ezek egy részét még a VI. epizódban meg is valósította, azonban számtalan terve maradt az idősebb Luke-ak, Han-al és Leia-val kapcsolatban is. Végül a Disney-vel kötött üzletnek és az előzménytrilógia hűvös fogadtatásának köszönhetően elment a kedve a továbbiaktól.

„George-nak volt a fejében egy teljes történet, még ha nem is dolgozta ki annak minden részletét, mégis élt a fejében egy összkép, merre haladjon a történet – ehhez képest most ez olyan, mint egy váltófutás. Futsz és átadod a fáklyát a következőnek, aki fut vele tovább. Ryan nem írta le mi fog történni a IX. epizódban, hanem átadta azt J.J. kezébe.”

 star1.jpg

Forrás: ign.com

Képek forrása. imdb.com

Szólj hozzá

Star Wars Star Wars IX.