2018. ápr 03.

Animációs filmek a meleg hónapokra

írta: Kalmiv
Animációs filmek a meleg hónapokra

Idén nyáron végre bemutatják A hihetetlen család várva várt második részét, de a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál nyítófilmével is találkozhatnak a mozirajongók. A felhozatal elég vegyes, a szuper erejű babától a rettegett nagylábon keresztül Drakuláig. Ez a nyár nem fog túlcsordulni animációs filmek tekintetében, de ami vászonra kerül, az ütős lesz. Vásárold meg mozijegyedet a Simple alkalmazással és indulhat is a családi mozizás!

Hotel Transylvania 3. - Szörnyen rémes vakáció 

A Pindúr Pandúrok rendezője ezúttal egy luxusnyaralásra küldi kedvenc szörnyeinket, méghozzá egy hajóra. Hat éve találkozhattunk először Drakula szörny-szállójával, benne Frankeinsteinnel, a Láthatatlan emberrel, Farkassal és számtalan furcsa, különleges lénnyel. Az animációs film első és második része is hatalmas sikert tudhatott magáénak, így nem is volt kérdés, hogy lesz folytatás. A Hotel Transylvania 3. magyar premiere július 12-re várható. 

Kutyák szigete

Februárban a Kutyák szigete nyitotta a Berlinale-t, a magyar közönségnek azonban május 3-ig kell várni Wes Anderson legújabb filmjére. A történet szerint egy képzeletbeli japán városból az elméletileg fertőzött kutyákat egy szigetre száműzik, minden szemetükkel együtt. Egy kisfiú, Atari azonban nem hagyja annyiban a dolgot és kutyája keresésére indul. 

A hihetetlen család 2. 

14 év után újra vászonra kerül a szuper képességekkel megáldott család. A film ott folytatódik, ahol az első rész véget ért, azonban a középpontban ezúttal Nyúlányka lesz. A Disney és a Pixar közös alkotása július 18-tól lesz látható a hazai mozikban. 

Jönnek a kacsák

Egy bohókás agglegény lúd miatt két kiskacsa elszakad a csapatától a vándorlás során. A bájgúnár eredetileg nem akar segíteni a kacsáknak, de baleset éri, így a kicsikkel marad és kezdetét veszi kalandos útjuk. A Jönnek a kacsák egy könnyed családi filmnek ígérkezik. Április 19-re várható a magyar bemutató. 

Apróláb szeptember 27

Az Apróláb egy kreatív és szokatlan megközelítése a himalájai lény mítoszának. A jetik békésen élnek kis világukban egészen addig, amíg az apróláb meg nem zavarja nyugalmukat. A békében élő lények legrosszabb rémálma az ember, akivel Migo, a főhős jeti összebarátkozik. Az Apróláb magyar premierje szeptember 27.

Forrás: IMDb

Szólj hozzá

animáció Ajánló Disney Hotel Transylvania Előzetes Jönnek a kacsák Apróláb Hihetetlen család Kutyák szigete