2018. ápr 03.

Hollywoodi álompár a Fantasztikus Négyes élén!

írta: agn.f
Hollywoodi álompár a Fantasztikus Négyes élén!

negyes-3.jpg

Annak ellenére, hogy a Fantasztikus Négyes-ből már nem egy filmadaptáció készült, még mindig nem kapott egy tisztességes filmet a franchise. Pedig a Fox már háromszor is nekifutott a projektnek. Most, a Marvel-Fox megegyezést követően ismét felmerült, hogy vászonra viszik az ismert Marvel-hősöket. Méghozzá a napokban a főszereplők kilétére is fény derült.

Az utóbbi hónapokban több rajongó is amellett kampányolt, hogy a hollywoodi álompár, John Krasinski és Emily Blunt ott legyenek a Fantasztikus Négyes főszereplői között. A két színész Mr. Fantasztikus és Láthatatlan szerepében tűnnének fel a készülő filmben. Most John Krasinski egyik interjúban elárulta, hogy nem lenne ellenére a dolog, sőt, nagyon szívesen szerepelne a projektben.

„Imádnám! Nem olvastam sok képregényt gyerekkoromban, csak egy-kettőt, de ennek ellenére is hatalmas szuperhősrajongó vagyok, úgyhogy szívesen csinálnék valami ehhez hasonlót. Emily-vel is imádok együtt dolgozni, szóval már csak ezért is benne lennék.”

Még egyelőre a Fantasztikus Négyes-film nagyon odébb van, viszont a színészpárost május 3-án biztosan láthatjuk a Hang nélkül című horrorban, melyet Krasinski rendezett. Ha nem szeretnél lemaradni a premierről, vásárolj mozijegyet a Simple alkalmazás használatával gyorsan és egyszerűen, sorban állás nélkül!

negyes-1.jpgimdb.com

Forrás: movieweb.com

Borítókép forrása: soquadrinhos.com

Szólj hozzá