2018. ápr 06.

Sztárok, akiknek átlagos munkájuk van

írta: agn.f
Sztárok, akiknek átlagos munkájuk van

Nem minden színész álma az, hogy folyton a reflektorfényben tündököljön. Talán nem is gondolnánk, hogy egyes világsztárok a színészkedés mellett teljesen átlagos munkát végeznek. A nickiswift.com most összegyűjtötte azon színészek és színésznők listáját, akiknek a színészkedés mellett teljesen átlagos munkájuk van.

James Franco

Talán nem is gondolnánk, hogy James Franco mai napig az egyetem padját koptatja. Alapszakos diplomáját a Kaliforniai Egyetemen, mesterszakos diplomáját pedig a Columbian szerezte. Sőt a doktori címért is elindult a Yale Egyetemen. Tanulmányai befejeztével sem hagyta ott az egyetemi légkört, hiszen 2011 óta tanít az NYU-n filmkészítést.

munka-7.jpg

Jeremy Renner

Azt gondolnánk, hogy Jeremy Renner elég pénzt keresett a Bosszúálló-filmekben Sólyomszemként, azonban akkor sem kell féltenünk a színészt, ha soha többet nem kapna több szerepet. Renner ugyanis kastélyokat és villákat vásárol meg, majd újít fel és általában áron felül el is adja őket.

munka-2.jpg

Dylan Sprouse

Dylan Sprouse neve talán a Disney egyik saját készítésű sorozatából, a Zack és Cody életéből lehet ismerős. A fiatal tehetség azóta 2011-ben visszavonult a showbizniszből, helyette beiratkozott az NYU-ra. Mint, ahogy minden átlagos egyetemi srác, ő is részmunkaidős állást vállalt, így manapság egy New Yorki étterem dolgozójaként tengeti mindennapjait.

munka-3.jpg

Erykah Badu

Erykah Badu énekesnőről talán kevesen tudják, hogy rajong a kisbabákért. Annyira, hogy az utóbbi években dúlaként, azaz szüléskísérőként dolgozik, aki segít más terhes nőknek ebben az időszakban. Az énekesnő saját elmondása szerint 2015-ben összesen 40 szülésnél volt ott, hogy segítse a kismamákat a nehéz pillanatokban.
munka-10.jpg

Kevin Costner

A Több mint testőr és a Waterworld-Vízivilág sztárja valóságban is szívén viseli vizeink sorsát. 1995-ben alapította meg az Ocean Therapy Solutions elnevezésű cégét, ami olyan berendezéseket fejleszt, amelyek elválasztanák az olajat a víztől. 2010-ben a színész 32 darab ilyen szűrőt adott különböző olajtársaságoknak.

munka-8.jpg

Lenny Kravitz

Az énekes-dalszerző Lenny Kravitz mindig is oda volt a divatért és dizájnért, így nem meglepő, hogy maga is belevágott a dizájn világába. 2003-ban alapította meg cégét, a Kravitz Design-t, ami főként a lakberendezésre szakosodott. A cég azóta nem csak különleges enteriőrök megalkotásán dolgozik, hanem már saját bútorokat is tervez.

munka-9.jpg

Tom Selleck

A Magnum sorozatból ismert Tom Selleck bár még néhanapján elvállal kisebb szerepeket, de alapvetően már visszavonult a színészettől. Cserébe egy óriási földet vásárolt Thousand Oaksban, ahol feleségével avokádótermesztéssel foglalkozik. Állítása szerint a farmon történő munka hatására végre megtalálta az egyensúlyt életében.

munka-6.jpg

Miért fáradnátok a sorban állással, ha pár gombnyomással tiétek lehet a kívánt mozijegy? 
Ehhez használjátok a Simple alkalmazást!

 

Forrás: nickiswift.com

Képek forrása: imdb.com, nickiswift.com

Szólj hozzá