2018. ápr 10.

Spielberg Stephen King-adaptáción dolgozik!

írta: agn.f
Spielberg Stephen King-adaptáción dolgozik!

teven-1.jpg

Úgy tűnik Steven Spielberg sem szeretne kimaradni a King-őrületből, ugyanis a napokban ő is szemet vetett az egyik regény filmadaptációjára. 

Spielberg A talizmán című 1984-es könyvet szeretné vászonra vinni, amelynek jogait már 35 éve, még a könyv megjelenése előtt meg is szerezte. A rendező nem először próbálja tető alá hozni a projektet. Néhány évvel ezelőtt, a TNT nevű csatornára szeretett volna a történetből egy miniszériát készíteni, ami végül nem valósult meg. Így az Entertainment Weekly értesülései szerint Spielberg most az Universal súdiónál próbál szerencsét. Méghozzá a következő néhány évben szeretné elkészíteni a filmet.  

A forgatókönyvírással már tavaly megbízta Josh Boone-t, aki hatalmas King-rajongóként feltehetőleg nem mondana nemet a projektre. Azonban nagyon úgy tűnik, hogy Spielberg csak producerként vesz rész majd a munkálatokban, hiszen most az Indiana Jones 5-ön, utána pedig a West Side Story-n fog dolgozni. Spielberg legújabb filmje, a Ready Player One már javában megy a mozikban! Vásárolj mozijegyet a Simple alkalmazás használatával gyorsan és egyszerűen, sorban állás nélkül.

teven-2.jpgstephenking.com

Forrás: ew.com

Borítókép forrása: imdb.com

Szólj hozzá

Stephen King