2018. ápr 11.

Így köszöni meg a Marvel a nézők hűségét

írta: Kalmiv
Így köszöni meg a Marvel a nézők hűségét

A Marvel Studio 25 éve született azzal a céllal, hogy ismert képregényeiket a TV nézőkkel is megismertettessék. Később pedig bővült a feladatkör, hiszen a mozivásznakon is bemutatták hőseiket. Idén tizedik éve, hogy a Marvel gyártó stúdióvá avanzsált. Azóta pedig gyakorlatilag tarolnak az általuk gyártott filmek, szereplőiket pedig világszerte ismerik. 

Az első képregény adaptáció, a Vasember rögtön 2008-ban elkészült, aminek két folytatása is látható volt a mozikban. Stark történetét követte még további 17 szuperhősfilm és a sikerük töretlen. A Marvel Studio egy videóban köszöni meg a nézők és a rajongók évek óta tartó érdeklődését és hűségét. És ki más szerepelne a videóban, mint filmjeik legnagyobb sztárjai?! Robert Downey Jr. háláját fejezi ki a nézőknek, hiszen hiába gyártanak izgalmas, kalandos és csúcsminőségű filmeket, ha nincsen, aki megnézné azokat. Megszólal még a rövidke anyagban többek között Chris Hemsworth (Thor), Mark Ruffalo (Hulk) és Chris Evans is (Amerika Kapitány). A színészek és színésznők köszönetet mondanak a nézők rajongásáért, fáradozásaiért, törekvéseikért, hogy láthassák kedvenceiket a képernyőn. A legújabb Marvel film az eddigi legjobban várt mindközül, hiszen április végén lesz a Bosszúállók: Végtelen háború premiere, de már most több ezren vásároltak elővételes jegyet. Vedd meg te is pillanatok alatt mozijegyedet a Simple alkalmazással! De addig is a köszönet nyilvánító Marvel videó:

Szólj hozzá

Hulk Pókember X-Men Marvel Bosszúállók Fekete Özvegy Vasember Ryan Reynolds Venom Rozsomák X Men Fekete Párduc Galaxis Őrzői Deadpool 2 Bosszúállók 4 Végtelen háború X men Marvel-Fox Hangya és a Darázs Marvel kapitány