2018. ápr 25.

Érkezik az új Tarantino film Brad Pitt és Leonardo DiCaprio főszereplésével

írta: Kalmiv
Érkezik az új Tarantino film Brad Pitt és Leonardo DiCaprio főszereplésével

Quentin Tarantino filmben először 6 éve láthattuk Leonardo DiCapriot, Calvin Candie-ként (Django elszabadul). A rendező és forgatókönyíró elmondása szerint DiCaprio-t tartja az egyik legtehetségesebb színésznek, nem véletlen tehát, hogy legújabb filméhez is őt választotta. 

gettyimages.jpg

Leonardo DiCaprio mellett Brad Pitt is szerepet kapott a filmben, ő szintén dolgozott már együtt Tarantinoval, az 1993-as Tiszta románc és a 2009-es Becstelen brigantyk című filmben. A rendező legújabb nagyjátékfilme, a Once upon a time in Hollywood forgatását még nem kezdték el, de két ütős szereplő már biztosan van. Tarantino szerint Brad Pitt és Leonardo DiCaprio párosa a filmtörténelem legizgalmasabb duója lesz Robert Redford és Paul Newman óta.

imdbbrad.jpg

A történet 1969-ben, Los Angelesben játszódik, a Manson család által elkövetett gyilkosság filmiparra gyakorolt hatásának témáját feszegeti. Nem véletlen, hogy ezt a dátumot választotta az író, hiszen vízválasztó időszak volt ez Hollywood történetében, a hippi mozgalmaknak köszönhetően, az ellenkulturális robbanás csúcspontján. Stílusban és cselekményvezetésében leginkább a Ponyvaregényhez fog hasonlítani. A forgatást nyáron kezdik és várhatóan 2019. augusztus 9-én lesz a premier. 

Forrás: Variety, képek forrása: IMDb, Getty Images

Szólj hozzá

Leonardo DiCaprio Django Brad Pitt Quentin Tarantino Once upon a time in Hollywood