2018. máj 02.

Új női főszereplő érkezik a Star Wars IX. epizódba!

írta: agn.f
Új női főszereplő érkezik a Star Wars IX. epizódba!

starwars-1_2.jpg

A Star Wars új trilógiájában minden eddiginél nagyobb hangsúlyt kaptak a női karakterek. Ezt a változást több rajongó is nehezményezte, különösen az Utolsó Jedikben, ahol igen nagy szerepük volt az erős és határozott női alakoknak. Most nagyon úgy tűnik, hogy ez a jövőben sem lesz másképp, ugyanis belső források szerint két új női főszereplő is színre lép a IX. epizódban.  

A film rendezője, J.J. Abrams nem riad vissza az eddigi kritikáktól, sőt még inkább hangsúlyozza a női vonalat. Arról már néhány hete lehetett tudni, hogy egy új rejtélyes, Mara névre hallgató főszereplővel már bővülni fog a Star Wars csapata. A legtöbb rajongó az új szereplőt persze azonnal a kánonból azóta törölt Mara Jade figurájával kapcsolta össze. Most a That Hashtag Show értesüléseinek köszönhetően egy újabb fontos női karakterre derült fény, aki Caro névre hallgat, életkorát tekintve pedig 18-26 év közé tehető.

A hírek szerint az új szereplőről egyelőre csak annyit tudni, hogy valamilyen etnikai csoporthoz fog tartozni, természetét illetően pedig egy erős, vezető alkatú, jó problémamegoldó-képességgel megáldott alakról lesz szó. Sajnos ennél több egyelőre nem derült ki a karakterről. Mindenesetre az biztos, hogy a trilógia befejező részében is a nőké lesz a főszerep.

A Solo: Egy Star Wars-történet május 24-én debütál a mozikban. Ha nem akarsz lemaradni a premierről, vásárold mozijegyedet a Simple alkalmazás használatával gyorsan és egyszerűen, sorban állás nélkül.

starwars-2_2.jpg

Forrás: screenrant.com

Képek forrása: imdb.com

Szólj hozzá

Star Wars Star Wars IX.