2018. máj 03.

Ezért mutatják be nálunk később A Hangya és Darázst!

írta: agn.f
Ezért mutatják be nálunk később A Hangya és Darázst!

hangya-1.jpg

Jellemzően a Marvel-filmeket egyszerre kezdik el vetíteni a hazai és a tengerentúli mozik. Sőt, néha nálunk néhány nappal hamarabb is megtekinthetjük a filmet, hiszen míg az Egyesült Államokban péntek, addig nálunk csütörtök a hivatalos premiernap. A Hangya és Darázsra azonban csak július 26-án, közel három hét késéssel válthatunk jegyet. Hasonló a helyzet az Egyesült Királyságban, ahol még később, augusztus 3-án debütál az alkotás.

Felmerül a kérdés, hogy mi lehet az oka a csúszásnak. A válasz sokkal egyszerűbb, mint gondolnánk, hiszen ekkora tehető a labdarúgó-világbajnokság. A Marvel nem szeretne versenyezni az év sporteseményével azokban az országokban, ahol hatalmas népszerűségnek örvend a sport. Így nem csak mi és a britek, hanem az olaszok, franciák, spanyolok és megannyi más ország is hasonló cipőben jár.

Nem csak A Hangya és a Darázs premierjét tolták el a stúdiók a nyári hónapban. Szintén később láthatjuk, a Hihetetlen család 2-t és a britek később válthatnak jegyet a Jurassic World: Bukott birodalom-ra is emiatt. Már csak az a kérdés, mennyire fogjuk tudni elkerülni a többi országból érkező spoiler-áradatot.

hangya-2.jpg

Forrás: screenrant.com

Kérek forrása: imdb.com

Szólj hozzá

Hangya és a Darázs