2018. máj 03.

Mégsem lesz Deadpool 3?

írta: agn.f
Mégsem lesz Deadpool 3?

deadpool-2_1.jpg

Ryan Reynolds éveken át próbálta meggyőzni a Fox-ot, hogy adjon zöld utat a Deadpoolnak. Valószínűleg már a stúdió is belátta, hogy érdemes volt befektetni a projektbe, hiszen a pofátlan szuperhős története minden idők egyik legsikeresebb R besorolású filmje lett. Most a színész egyik sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy bár a Fox hosszú távra tervez a karakterrel, de nem pontosan úgy, ahogy azt gondoltuk.

A korábbi hírekkel ellentétben ugyanis Deadpool nem sokáig folytatja egyedül karrierjét. Ezt maga Reynolds nyilatkozta egyik interjújában:

„Akármennyire hihetetlenül hangzik, de nem hiszem, hogy valaha is elkészül a Deadpool 3. Szerintem az X-Force filmekkel folytatjuk a sort, ami Deadpool csapatáról szól majd.”

Bár míg régen arról szóltak a hírek, hogy az X-Force csapatát csak a harmadik részben vonultatják fel a készítők, az előzetes képkockáiból már tudjuk, hogy ez már a következő részben megtörténik.  Az előzetesek alapján pedig valószínűleg hatalmasat fog szólni a hasonló idiótákból álló csapatot felvonultató film.

A Deadpool 2 május 17-én debütál a haza mozikban. Ha nem akarsz lemaradni a premierről, vásárold mozijegyedet a Simple alkalmazás használatával gyorsan és egyszerűen, sorban állás nélkül.

deadpool-1.jpg

Forrás: screenrant.com

Képek forrása: imdb.com

Szólj hozzá

Deadpool 2