2018. máj 03.

Sztárok, akikkel rémálom együtt dolgozni

írta: Kalmiv
Sztárok, akikkel rémálom együtt dolgozni

Akadnak világszerte ismert színészek, akikkel bizony nem könnyű együtt dolgozni, de mivel profik a szakmájukban, nekik mindenki elnézi. Van, aki modorával vált ki negatív véleményt másokban, van aki stílusával és akad olyan, aki egész egyszerűen csak nehéz eset. Egy-egy film forgatásán jelentősen megkönnyíti a munkát, ha jól működik a stáb és a színészek is alkalmazkodóak. Gyűjtöttünk néhány hírességet, akivel rémálom együtt dolgozni. 

Charlie Sheen

A színész híres botrányairól, ezért nem meglepő, ha azt mondjuk, nehéz vele együtt dolgozni. Sheen a valóságban eléggé hasonlít a Két pasi meg egy kicsi-ben alakított Charlie karakteréhez (kollégái elmondása szerint), ugyanolyan szókimondó, iszákos, nőcsábász, bulihajhász. 2011-ben tetőzött a körülötte forgó botrány, hiszen egy rádióműsorban lehordta a sorozat alkotóját, aki erre reflektálva végleg kirúgta a színészt. 

charlie.jpg

Lindsay Lohan

A gyerekszínészként induló Lindsay Lohantől gyakran hangosak a bulvárlapok, hiszen a színésznő jócskán ad rá okot. Gyakran halogatja jeleneteit, feltartva ezzel a forgatást. A lány megjárta az elvonót is és gondtalan vezetés miatt próbaidőn volt. A forgatások alatt gyakran elvonul és különcként viselkedik, már amikor időben megjelenik. 

lindsay.jpg

Katherine Heigl

A színésznőt többnyire romantikus vígjátékokban láthatjuk, ám a valóságban nem álomszerű vele dolgozni. Idejének nagy részét a lakókocsijában tölti, elkülönülve, mit sem törődve a filmmel, emellett gyakran beleköt a forgatókönyvbe és a rendezésbe is. Heigl szereti lehordani a nyilvánosság előtt saját produkcióit, így nem csoda, hogy nem szeretik annyira kollégái. 

katherine.jpg

Teri Hatcher

A Született feleségek-ből ismert Teri Hatcher állítólag gonosz és rosszindulatú. A sorozatban szereplő "feleségek" a széria végeztével ajándékkal lepték meg az egész stábot, kivéve Hatcher-t, ami elég sok mindent elárul. A nő rosszmájú és nárcisztikus kollégái szerint. 

teri.jpg

Jennifer Aniston

A Jóbarátok-ból ismert Jennifer Aniston nagyon fenn hordja az orrát, a forgatásokon külön ebédel, saját fodrászát a stúdióival fizetteti és igazi dívaként viselkedik. 

jennifer.jpg

Gwyneth Paltrow

A színésznőnek nincs kimondottan kedves stílusa, barátságtalan és nem igazán barátkozós típus. Jellemző rá a rivalizálás, ilyenkor nem szól potenciális "versenytársához". Különleges bánásmódot igényel a forgatásokon, mivel nem hajlandó azzal a vízzel kapcsolatba lépni, amihez más már hozzáért. Kollégái elmondása szerint hisztis és öntelt. 

paltrow.jpg

Christian Bale 

A színész könnyen dühbe gurul, gyakran túl komoly. Az erőszakot sem veti meg, sőt megoldásként tekint rá, amivel kollégáit időnként megrémíti. Christian Bale kimondottan utál interjút adni és nem szeret nyilvánosság előtt beszélni. 

christian.jpg

Forrás: ScreenRant

Képek forrása: IMDb

Szólj hozzá

hollywood