2018. máj 07.

Jön a közös Deadpool és Farkas film?

írta: agn.f
Jön a közös Deadpool és Farkas film?

farkas-1_1.jpg

Valószínűleg sok szuperhősrajongó örülne annak, ha Deadpool és Rozsomák együtt tűnnének fel a mozivásznon. Most nagyon úgy fest, van még remény, ugyanis Ryan Reynolds gőzerővel azon van, hogy meggyőzze színésztársát a közös filmmel kapcsolatban.

Az elmúlt időszakban felmerülő pletykák már el is ültették a közös film gondolatát a rajongók fejében. Azonban Hugh Jackman egyelőre hajthatatlannak tűnik. A színész még 2015 májusában jelentette be, hogy szakít a mutáns karakterével. Viszont a Deadpool-t játszó Rynolds továbbra sem adja fel, és folyamatosan nyaggatja barátját, hogy még egy, utolsó filmre visszatérjen. A színész most az Entertainment Weekly-nek adott interjújában nyilatkozott a témával kapcsolatban.

„Azt hiszem, Hugh meggyőzése majdnem lehetetlen feladat, de nincs még egy ember, akit jobban szeretnék ebben a filmes univerzumban látni, mint őt… Ő a legjobb! Már most hiányzik Logan-ként, így, ha bármikor összefutok vele, azonnal elkezdem nyaggatni, hogy ’Gyerünk, haver! Csak még egyet! Megcsináljuk együtt!’”

Így a döntés továbbra is Jackman-en múlik. Reméljük idővel beadja a derekát és együtt láthatjuk kedvenceinket a mozivásznon.

farkas-2_1.jpg

Forrás: ew.com

Képek forrása: imdb.com

Szólj hozzá

Rozsomák Deadpool 2