2018. máj 10.

Megérkeztek az első képek a John Wick 3-ról!

írta: agn.f
Megérkeztek az első képek a John Wick 3-ról!

wick.jpg

Keanu Reeves nagy visszatérőfilmjeként is emlegetett John Wick első és második részének sikerén felbuzdulva, a Lionsgate bejelentette a filmszéria folytatását, amihez most végre megérkeztek az első képek is!

Miután a 40 millió dollárból forgatott 2. rész, kétszer olyan jó bevételt produkált a mozikban, mint az első, így szinte biztos volt, hogy nemsokára érkezik a folytatás. Eredetileg a film forgatását már idén ősszel el kellett volna kezdeniük, azonban végül május elején látott neki a stúdió a munkálatoknak. Noha még tényleg csak az első pár napon vagyunk túl, máris megérkeztek az első képek a készülő alkotásról. Az egyik fotón a film csapója látható, a másodikon pedig Keanu Reeves ácsorog New York kínai negyedében.

A filmről egyelőre nem tudunk sokat. Annyi biztos, hogy a főszerepben továbbra is Keanu Reeves, a rendezői székben pedig Chad Stahelski foglal majd helyet. Az alkotás igazán ütős helyszíneket vonultat majd fel, mint Jeruzsálem, New York vagy Tokió. Azonban nagyon úgy tűnik, hogy további infókért még várnunk kell.

A film hivatalos premierdátumát már kitűzték. Reméljük nem lesz csúszás és a filmet 2019. május 19-én már láthatjuk is a mozikban.

 

Dan Laustsen ASC. DFF. (@dan.laustsen) által megosztott bejegyzés,

 

Dan Laustsen ASC. DFF. (@dan.laustsen) által megosztott bejegyzés,

 

Forrás: movieweb.com, instagram/dan.laustsen

Képek forrása: imdb.com

Szólj hozzá

John Wick 3