2018. máj 14.

Megérkezett a Jurassic World: Bukott birodalom utolsó előzetese

írta: Kalmiv
Megérkezett a Jurassic World: Bukott birodalom utolsó előzetese

Már nem kell sokat várni a Jurassic Park rajongóknak, hiszen június 7.-től a teljes filmet megnézhetik, nincs szükség találgatásokra az előzetesek alapján. A Jurassic World: Bukott birodalom utolsó előzetese is napvilágot látott, és ha csak ezt látnánk, azt hinnénk egy horrorfilmbe csöppentünk. A második részre három évet kellett várni, azonban, ha hasonlóan sikeres lesz, mint az első, biztosan megérte. 

fallenkingdom.jpg

Owen Grady (Chris Pratt) és Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) úgy döntenek visszatérnek a szigetre, ami a dinók uralma alá került. A fő veszélyforrást egy kitörni készülő vulkán jelenti a szigeten, nincs túl sok idő a kutatásokra és a dinoszauruszokkal való barátkozásra. A csoport kitart eredeti terve mellett, miszerint megmentik a szigeten élő őslényeket. A feszültség pedig fokozódik, amikor elszabadul a kvázi halhatatlan, mesterségesen megalkotott mutánsdinó, az Indoraptor. Az új részben régi arcokkal is találkozhatunk Ian Malcolm (Jeff Goldblum) és Dr. Henry Wu (BD Wong) személyében. 

Steven Spielberg a Bukott birodalomban csak mint vezető producer vett részt, a rendező Juan Antonio Bayona volt. A filmet Hawaiin, Kauai szigetén forgatták, akárcsak a Jurassic World-ot. 

Forrás: IMDb

Szólj hozzá

Chris Pratt Jurassic World Jurassic World 2 Jurassic World Fallen Kingdom