2017. dec 04.

Megjelent az első kép Venom jelmezéről

írta: agn.f
Megjelent az első kép Venom jelmezéről

venom.jpg

Bár Venom film forgatása már javában zajlik, egyelőre kevés infó derült ki a készülő filmről. Most a készítők végre megtörték a csendet, ugyanis egy új kulisszafotón bepillantást nyerhetünk, hogy hogyan fog kinézni Tom Hardy által alakított Venom jelmez.

Az elmúlt napokban Tom Hardy Instagram oldalán több forgatási fotó is napvilágot látott. A napokban derült ki, hogy Venom karakterét motion capture-technológiával fogják életre kelteni. Hardy az utóbbi hónapokban Nathan Jones, profi MMA harcostól vett órákat. A tréningről külön videó is megjelent, ami előrevetíti mennyire durva filmre számíthatunk.

A napokban Hardy Instagramján egy újabb kép került napvilágra, amiből már sejthetjük, hogyan fog kinézni Venom. Bár a kép kicsit homályos, az azért kiderül, hogy milyen jelmezt fog viselni a színész. A katonai taktikai felszerelésből, a csattokból és a pántokból arra következtethetünk, hogy a mozivásznon a Agent-Venom-féle külsővel lesz látható a karakter. 

 

A Venom film lesz az első filmje a Sony-féle Marvel Universe-nek. Az elkészült filmre sem kell sokat várni, hisz 2018. október 5-én kerül a mozikba.

Forrás: MovieWeb

Borítókép forrása: Mymbuzz

Szólj hozzá

Marvel Tom Hardy Venom