2017. dec 11.

Megvan a Pókember: Hazatérés 2 rendezője!

írta: agn.f
Megvan a Pókember: Hazatérés 2 rendezője!

pokember-1.jpg

Bár még csak idén nyáron jelent meg a Pókember legújabb része Hazatérés címmel, a készítők már a folytatáson gondolkoznak. A hírek szerint már abban is biztosak lehetünk, hogy ki fogja rendezni a 2. részt.

Hónapok óta arról pletykálnak, hogy John Watts, az előző rész rendezője fog maradni a rendezői székben, azonban egészen eddig nem erősítették meg a hírt. Most Brazíliában megrendezett Comic-Con-on bejelentették a rendező személyét, így már biztos, hogy John Watts fogja rendezni a folytatást.

A John Watts által rendezett első rész hatalmas sikert aratott nyáron a mozikban. A Pókember rajongók imádták a filmet, nem véletlenül, hiszen az íróknak és a rendezőnek sikerült egy remekül eltalált karaktert kidolgozniuk. Nagyon úgy néz ki, hogy ezek után a folytatás miatt sem kell aggódnunk.

Egyes hírek szerint a 2. részt jövő év júniusában kezdik el forgatni Atlantában és valamikor 2019-ben kerül majd a mozikba. Azonban addig sem kell Pókember nélkül maradnunk, hiszen a Bosszúállók: Végtelen Háborúban és a 4. Bosszúálló-filmben is találkozhatunk vele.

pokember-2.jpg

Forrás: OmegaUnderground.com

Képek forrása: IMDb

Szólj hozzá

Pókember