2017. dec 14.

George Lucas véleménye Az utolsó Jedik-ről

írta: agn.f
George Lucas véleménye Az utolsó Jedik-ről

lucas-1.jpg

Szerdán mutatták be a legújabb Star Wars részt, amiről nem csak a rajongók, hanem a kritikusok is óriási lelkesedéssel nyilatkoztak. Most az is kiderült, hogy a Star Wars Univerzum atyja, George Lucas mit gondol az új filmről.

A Disney 5 éve vette meg a Lucasfilm-et, ami az egyik legnagyobb üzleti húzása volt a vállalatnak. Már akkor bejelentették az új trilógia elkészítését, amihez Lucasnak is lettek volna ötletei. Végül a Disney úgy döntött, hogy nem fogadja el Lucas javaslatait és saját útját fogja járni. Az egyértelműen érezhető, hogy ez az új trilógia eltér az eredeti rendező terveitől. George Lucas állítólag az előző filmmel kapcsolatban, csak annyit nyilatkozott, hogy a rajongóknak nagyon fog tetszeni, arról nem, hogy neki, hogy tetszett.

Azonban más a helyzet a mostani filmmel. A Hollywood Reporter szerint Lucas a premier után beszélt a mostani film rendezőjével, Rian Johnsonnal és állítólag teljesen odáig volt a filmért. Úgy fogalmazott, hogy a filmet :

"gyönyörűen kivitelezték".

Ezt a tényt pedig sem mi, sem a rajongók nem tudjuk megcáfolni. A Star Wars: Az Utolsó Jedik már látható a  hazai mozikban!

Forrás: HollywoodReporter.com

Képek forrása: IMDb

Szólj hozzá

Star Wars Star Wars 8