2018. jan 10.

Új női főszereplős szuperhősfilm a láthatáron!

írta: agn.f
Új női főszereplős szuperhősfilm a láthatáron!

kitty.png

Már régóta rebesgetik, hogy a Deadpool rendezője, Tim Miller egy újabb szuperhősfilm elkészítését tervezgeti, most pedig az is kiderült, hogy egy női főszereplős X-Men spin-off-ról van szó.

Azt már régóta tudtuk, hogy Tim Miller az elképesztő sikereket arató Deadpool film után, nem vállalta el a folytatást, azonban eddig nem lehetett tudni, hogy pontosan milyen filmen dolgozik a rendező. Most a Collider számol be arról, hogy Miller egy X-Men-ből is ismert mutánsról szóló filmet, méghozzá Kitty Pryde életét bemutató spin-off-ot tervez.

Kitty Pryde karaktere Árnymacska néven több X-Men filmben is feltűnt. Különleges képessége az, hogy képes testét anyagtalanná tenni és ezáltal áthaladhat szilárd testeken. Az eddigi X-Men filmekben talán Ellen Page nevéhez fűződik a legemlékezetesebb alakítás, aki Az ellenállás vége és Az eljövendő múlt napjai című filmekben tűnt fel. Az új filmmel kapcsolatban még nem tudni, ki fogja játszani a főszerepet, hiszen a projekt még egészen kezdeti stádiumban van.  

Az ügyet kissé bonyolítja a tavaly megkötött Disney-Fox üzlet, így nem tudni, hogy az eddig előkészületben lévő projektek (Gambit, Multiple Man, X-Force) közül végül mi fog ténylegesen megvalósulni. Mindenesetre Tim Miller neve a Deadpool után valószínűleg garantálja a biztos sikert! Kíváncsian várjuk, most hogyan fog megbirkózni egy női főszereplős filmmel.  

kitty-pride-2.jpgscreenrant.com

Forrás: screenrant.com

Borítókép forrása: gizmodo.com

Szólj hozzá

X-Men