2018. már 28.

4 hős, aki biztosan kimarad a Végtelen háborúból!

írta: agn.f
4 hős, aki biztosan kimarad a Végtelen háborúból!

bosszuallok.jpg

Bár a következő Bosszúállók részben, a Végtelen háborúban rengeteg kedvenc szuperhősünket fogjuk viszontlátni, azonban még így is lesznek olyanok, akik nem fértek bele a történetbe. Nem is csoda, hiszen az elmúlt 10 évben összesen 18 Marvel-filmet láthattunk a mozikban, így egy filmbe nem zsúfolhatnak bele minden egyes valaha bemutatott karaktert. Most összegyűjtöttük azokat a szuperhősöket, akik már biztosan nem tűnnek fel a film április 26-i premierjén. Ha nem szeretnél lemaradni a bemutatóról, vásárolj mozijegyet a Simple alkalmazás használatával gyorsan és egyszerűen, sorban állás nélkül!

Captain Marvel

vegtelen-1.jpg

Bár valószínűleg mindannyian reménykedtünk benne, hogy a következő Bosszúállókban végre láthatjuk Brie Larson által megformált karaktert, de úgy tűnik az idei évben még nem találkozhatunk vele. A hír azért is érdekes, hiszen a filmet rendező Russo fivérek elárulták, hogy az eredeti tervek szerint a karakter a Végtelen háborúban is feltűnt volna, de úgy tűnik útközben meggondolták magukat. Így egészen jövő évig kell várnunk, hogy a mozivásznon is találkozhassunk Captain Marvel-el, hiszen akkor debütál az önálló filmje.

Nick Fury

vegtelen-2.jpg

Samiel L. Jackson karakterével kapcsolatban sok az ellentmondás. A színész állítása szerint nem fog szerepelni a Russo fivérek filmjében. Azonban valószínűleg a 4. részben már feltűnik majd, legalábbis egy nemrég készült forgatási fotó ezt bizonyítja. A hivatalos információk szerint a színészt biztosan viszontláthatjuk majd a Captain Marvel-filmben. A film a 90-es években fog játszódni, így Jackson szemfedő nélkül lesz látható, hiszen az alkotásban fiatalkori énjével találkozhatunk.

Maria Hill

vegtelen-3.jpg

Maria Hill-t, a S.H.I.E.L.D. oszlopos tagját játszó Cobie Smulders-el is hasonló a helyzet, mint Nick Fury-val, így állítólag őt sem fogjuk viszontlátni az áprilisi premieren. A fentebb is említett forgatási fotón Jackson mellett Smulders is látható, így feltehetőleg a Bosszúállók 4. részében ismét láthatjuk majd a színésznőt.

Darázs

vegtelen-4.jpg

Evangeline Lilly által megformált Darázst biztosan láthatjuk majd az idén nyáron debütáló A Hangya és a Darázs című filmben, de úgy látszik a Végtelen háborúból most kimarad a karakter. Azonban azt már biztosan tudjuk, hogy a következő Bosszúálló filmben ő is feltűnik majd, igaz csak egy kisebb szerep erejéig. 

Forrás: cinemablend.com

Képek forrása: imdb.com

Szólj hozzá

Bosszúállók Végtelen háború