2018. ápr 21.

Filmes párok, akik között a valóságban is izzott a levegő

írta: Kalmiv
Filmes párok, akik között a valóságban is izzott a levegő

Sokszor amit a vásznon látunk illúzió, a színészeknek jó érzéke van ahhoz, hogy megmutassák a nézőknek azt a bizonyos "kémiát". De van, amikor a valóságban is elindul valami és nem csak a filmben születnek ütős párosok. 

Channing Tatum és Jenna Dewan Tatum - Step up!

A filmben elvárt intimitás meghozta gyümölcsét, hiszen a forgatáson jöttek össze. Nem volt a kezdetektől egyértelmű azonban, hogy ők egy párt fognak alkotni a valóságban. Jenna bevallotta érzéseit a színésznek és ez volt az a pont, amikor Channing beleszeretett a nő őszinteségébe. 2009-ben összeházasodtak, négy évvel később pedig megszületett első kislányuk, Everly. A legfrissebb hírek sokkolták a pár rajongóit, hiszen több évnyi házasság után idén elváltak útjaik. 

imdb.jpg

Ryan Gosling és Rachel McAdams - Szerelmünk lapjai

A párnak viharosan indult a kapcsolata, hiszen a film forgatásán folyamatosan veszekedtek és volt, hogy Ryan könyörgött a rendezőnek, váltsa le a színésznőt. A Szerelmünk lapjai forgatásának végére azonban valami különös fordulat folytán randizni kezdtek. Ezután még négy évig együtt voltak egyfajta se veled, se nélküled kapcsolatban. 

szerelmunk.jpg

Kristen Stewart és Robert Pattinson - Alkonyat

5 évig voltak a tinilányok kedvenc sztárpárja. Hatással volt szerelmükre, hogy mindenki azt várta tőlük, a filmben idealizált szerelmesek legyenek a való életben is. Kapcsolatuk akkor ért véget, mikor napvilágot látott egy fotó, amin a színésznő egy film forgatásán a rendezővel csókolózott. Kristen felvállalta biszexualitását és jelenleg Stella Maxwell szupermodellel alkot egy párt.

alkonyat.jpg

Blake Lively és Ryan Reynolds - Zöld lámpás

Blake és Ryan a Zöld lámpás forgatásán találkoztak először és kezdtek randizni. Két évvel később, 2012-ben összeházasodtak, azóta pedig született két kislányuk.

zoldlampas.jpg

Angelina Jolie és Brad Pitt - Mr és Mrs Smith

Brangelina-ról mindenki hallott már. Hollywood egyik leghíresebb sztárpárja a Mr és Mrs Smith kapcsán kezdtek összemelegedni. Szerelmüknek ára volt, hiszen Brad Pitt a forgatás alatt Jennifer Aniston férje volt hivatalosan. 2005 után felpörögtek az események és alighogy Pitt elvált, Angelina már várandós volt. 6 közös gyerekük van, közülük hármat örökbefogadtak. Végül 9 év után összeházasodtak. Házasságuk viharos volt a színész gyereknevelési módszerei miatt, így 2016-ban, 11 év közös élet után beadták a válókeresetet. 

smithek.jpg

Al Pacino és Diane Keaton - Keresztapa

Diane Keaton életében nem Al Pacino volt az első férfi, akibe egy forgatáson habarodott bele. Korábban Woody Allen-nel is alkotott egy párt. Al Pacino és a nő kapcsolata nem mondható hétköznapinak, hol együtt voltak, hol szakítottak. Kapcsolatuk végét egy ultimátum jelentette, amiben a színésznő választás elé állította a férfit, szakít, vagy elveszi feleségül.

keresztapa.jpg

Johnny Depp és Winona Ryder - Ollókezű Edward 

1990-ben az Ollókezű Edward forgatásán talált egymásra Johnny Depp és Winona Ryder. A színész és a színésznő között 10 év korkülönbség van. A férfi megkérte a lány kezét és még egy "Winona forever" feliratot is tetováltatott magára. 1993-ban véget ért kapcsolatuk és Depp tetoválását "Wino forever"-re módosíttatta. 

edward.jpg

Penélopé Cruz és Javier Bardem - Vicky, Cristina Barcelona

Penélopé Cruz nem először jött össze színész kollégával, hiszen korábban a Vanília égbolt forgatásán Tom Cruise-zal is összemelegedett. Maria Elena karakterében magára talált a színésznő és valószínűleg ez ragadta meg Javier Bardem figyelmét is. 2010-ben összeházasodtak a Bahamákon és azóta két gyerek büszke szülei. Penélopé és Javier azóta is egy párt alkotnak. 

penelope.jpg

Képek forrása: IMDb

Szólj hozzá

hollywood sztárpárok Ollókezű Edward Keresztapa Alkonyat Szerelmünk lapjai Zöld lámpás Vicky Cristina Barcelona Step up