2017. dec 18.

Új infók a Star War IX-ről, kiszivárgott a munkacím is!

írta: agn.f
Új infók a Star War IX-ről, kiszivárgott a munkacím is!

starwarsix.jpg

Bár még csak most debütált a mozikban a Star Wars: Az utolsó Jedik, máris megkezdődtek az előkészületek a folytatáshoz.

Eredetileg Colin Trevorrow, a Jurassic World rendezője készítette volna el a IX. epizódot, azonban végül nézetkülönbségekre hivatkozva elhagyta a projektet. Így a rendezői székbe visszatér a hetedik film rendezője J.J. Abrams, aki a hírek szerint a napokban felvázolta a folytatással kapcsolatos terveit a Disney-nek. A december 15-én tartott találkozó alapján nagyon úgy tűnik, hogy Abrams nagyobb szerepet kap a filmben, mint eddig gondoltuk. Egyelőre még nem tudni, hogy mi lett a megbeszélés végeredménye, de az biztos, hogy Abrams alig várja, hogy munkába álljon.

A napokban felreppent a hír arról, hogy valószínűleg megszületett a IX. rész munkacíme is, ami Black Diamond nevet kapta. A hírt a Fantha Tracks jelentette be, ami azért is érdekes, mert ők jelentették be az Utolsó Jedik (Space Bear) és a Zsivány Egyes (Los Alamos) munkacímét is, ami végül igaznak is bizonyult. A filmvilágban bevett szokás, hogy a készülőben lévő filmeknél hamis címeket használnak a készítők addig, amíg a stúdió hivatalosan be nem jelenti az eredeti címet.

Egyelőre nem tudni, hogy hivatalos címmel mikor rukkolnak elő a készítők, de az biztos, hogy a film 2019 decemberében kerül a mozikba.

Forrás: FanthaTracks.com

Kép forrása: IMDb

Szólj hozzá

Star Wars Star Wars IX.