2018. jan 15.

A Marvel atyja is szerepelni fog a Spawn filmben

írta: agn.f
A Marvel atyja is szerepelni fog a Spawn filmben

stanlee-1.jpg

Nemrég nyilatkozott a Spawn film adaptációjának rendezője, Todd McFarlane, hogy a legújabb filmben szeretné a Marvel atyját, Stan Lee-t is viszontlátni egy rövid jelenet erejéig.

Az előző, 1997-es film bár nem aratott felhőtlen sikert, a készítők most mégis úgy döntöttek, megérett a film egy újabb rebootra. A karakter rajongóinak legnagyobb örömére, a film írója és rendezője Todd McFarlane lesz, aki nem mellesleg egyben Spawn megalkotója is. Az már biztos, hogy a történet nem a karakter eredettörténetét dolgozza fel, mint ahogy a 20 évvel ezelőtti filmnél láthattuk, hanem új megvilágításba helyezi a karakter történetét.  

A rendező az arizonai Ace Comin-Con-on újabb részleteket osztott meg a készülő filmmel kapcsolatban. Ugyanis McFarlane szeretné a filmben viszontlátni a Marvel stúdió atyját, Stan Lee-t és saját magát is egy rövid szerepben. Lee egyébként már több, mint 17 Marvel film-ben tűnt fel, és valószínűleg a közeljövőben több másikban is láthatjuk majd. McFarlane arról is nyilatkozott, hogy Lee-t egy olyan karakter bőrében képzeli el, amire senki nem számít, vagyis egy sötét, kevésbé szerethető karakter személyében.

„Szeretném, ha egy sötét és gonosz karaktert testesítene meg, ami teljesen ellentétes Stan Lee személyétől. Ő erre azt felelte, benne van! Elmeséltem, hogy pontosan mit is szeretnék és tetszett neki az ötlet”

Így hát Lee-t már biztosan láthatjuk a készülő filmben, aminek forgatása várhatóan idén februárban veszi kezdetét. Az R besorolású film a mozikban 2019-ben kerül bemutatásra.

stanlee-2.jpeginverse.com

Forrás: screenrant.com

Borítókép forrása: comicbook.com

Szólj hozzá

Spawn