2018. ápr 24.

Holdlovag már biztosan feltűnik a Marvel-moziverzumban!

írta: agn.f
Holdlovag már biztosan feltűnik a Marvel-moziverzumban!

mcu.jpg

A napokban a Marvel hivatalosan is bejelentette, hogy a Marvel képregények Sötét Lovagjaként emlegetett Holdlovag (Moon Knight) is feltűnik a következő MCU alkotásokban.

A karakter 1975-ös felbukkanása óta hatalmas népszerűségnek örvend a rajongók körében, aki sötétebb világával eltért az eddigi Marvel képregényektől. Holdlovag néha a Bosszúállók oldalán is feltűnt, így valószínűleg a rajongók nagy lelkesedéssel fogadnák a karaktert a mozivásznon is. Most a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige egyik interjúban beszélt a Holdlovaggal kapcsolatos jövőbeli tervekről.

„Igen! De még nem tudni, hogy 5, 10 vagy 15 éven belül láthatjuk majd. Mindenesetre ő is egy olyan karakter, akin már nagyon régóta dolgozunk és gondolkodunk…”

Egyelőre csak a sötétben tapogatózunk, hogy a karakter egy önálló filmet kap-e majd, vagy csak egy rövid szerep erejéig tűnik fel a mozivásznon. Korábban nem egy híresztelés látott napvilágot azzal kapcsolatban is, hogy a Netflix, a Marvel-el közösen egy Holdlovag sorozatot fejleszt. Így az is könnyen lehet, hogy a karakter feltűnése a sorozatnak készítené elő a terepet. 

A következő Marvel-film, a Bosszúállók: Végtelen háború április 26-án debütál a hazai mozikban. Ha nem szeretnél lemaradni a premierről, vásárolj mozijegyet a Simple alkalmazás használatával gyorsan és egyszerűen, sorban állás nélkül!

mcu-2.jpgfanfest.com

Borítókép és forrás: movieweb.com

 

Szólj hozzá

Marvel