2018. feb 12.

Íme az első jelölt Joker szerepére!

írta: agn.f
Íme az első jelölt Joker szerepére!

joker-1.jpg

Nemrég vált hivatalossá, hogy eredetfilm készül Joker történetéből, amelyben egy teljesen új színész formálhatja meg a hírhedt gonoszt. A film készítői, Martin Scorsese és Todd Pihilip úgy látszik máris leszerződtek a megfelelő színésszel. 

Bár a legutóbbi DC-filmben, az Öngyilkos osztagban, Jared Leto játszotta el Joker szerepét, most a stúdió úgy döntött szeretne egy új színészt látni a készülő film főszerepében. Sokáig Leonardo DiCaprio neve is felmerült a főszerep kapcsán és ahogy lenni szokott, több színész is bejelentette igényét a karaktert megformálására. A legfrissebb „jelentkező” Tommy Wiseau (Szoba, Katasztrófaművész), aki Twitteren üzent a film rendezőjének az áhított szerepről. Bár a rajongók hatalmas poénnak tartják az ötletet, arra nem számítson senki, hogy tényleg esélyes a szerepre, ugyanis a Todd Philips a tavalyi év végén már megállapodott egy másik színésszel Joker szerepéről.

A film legújabb jelöltje ugyanis nem más, mint Joaquin Phoenix, aki eddig három Oscar-jelöléssel is büszkélkedhet. A színész sokszor bizonyította tehetségét kifejezetten negatív karakterek megformálásában, így valószínűleg jó döntés lenne őt választani a híres gonosz szerepére. Az információ a Varietytől származik, így most már csak tényleg arra kell várnunk, hogy hivatalosan is bejelentsék a hírt.

joker-2.jpg

Forrás: variety.com

Képek: imdb.com

Szólj hozzá

Joker