2018. már 19.

Itt van Tom Hardy kivágott jelenete az Utolsó Jedikből!

írta: agn.f
Itt van Tom Hardy kivágott jelenete az Utolsó Jedikből!

tom-1.jpg

Még a forgatások ideje alatt jelentették be, hogy a Venom-film sztárja, Tom Hardy is feltűnik majd egy szerep erejéig az új Star Wars-filmben. Azonban végül a felvétel a vágószoba padlóján végezte. Most végre megnézhetjük a kivágott jelenetet, ami lássuk be, nem olyan nagy kár, hogy kimaradt.

Tom Hardy egy rohamosztagost alakít Finn-el és Rose-al egy közös jelenetben, amikor az utóbbi kettő szereplő az Első Rend tisztjeinek öltözve beszivárog az Első Rend vezérhajójára. Bár a sisak nem kerül le Hardy-ról, nem nehéz felismerni a színész hangját, amint felismeri volt kollégáját, Finn-t. A jelenet végül csak a film DVD/BD kiadványán elérhető. A Star Wars forgatásán egyébként Tom Hardy mellett Vilmos és Harry herceg, Gary Barlow és Joseph Gordon-Lewitt is feltűnt, azonban végül ezen jelentek egy részét is kivágták a végleges változatból.

Amennyiben lemaradtál volna a Star Wars: Az utolsó Jedik-ről, akkor már nem kell sokat várni a legújabb Star Wars spin-offért. A Solo: Egy Star Wars-történet idén május 24-én debütál a hazai mozikban. Ezentúl pedig a sorban állással sem kell fáradnod, hiszen Simple alkalmazás használatával, pár gombnyomással tiéd lehet a kívánt mozijegy!  

Forrás: movieweb.com

Borítókép forrása: GETTY/LUCASFILM

Szólj hozzá

Star Wars Tom Hardy