2018. ápr 18.

Két új színésszel bővült az Az folytatásának csapata

írta: Kalmiv
Két új színésszel bővült az Az folytatásának csapata

A tavaly megjelent Stephen King regény alapján készült film hatalmas siker volt, Halloweenkor is minden tizedik ember Pennywise-nak öltözött. A könyvből már készült egy film 1990-ben, azonban az új verzióban a cselekményt ketté választották. 

A feldolgozás első részében egy csapat gyerek küzd meg a gyilkos bohóccal. A második részben ugyanazok a karakterek szerepelnek, csak felnőttként. Az új film 2019. őszétől látható a mozikban, s már az is ismert, hogy Pennywise ijesztő szerepét Bill Skarsgård ( A beavatott-sorozat: A hűséges, Hemlock Grove)  játssza, akárcsak az első részben, a csapat egyetlen lány tagját, Beverly Marsh-t pedig Jessica Chastain ( A segítség, Zero Dark Thirty - A Bin Laden hajsza).

További két szereplővel folytatnak tárgyalásokat a második rész kapcsán. Nem rég  fény derült arra, hogy a felnőtt Richie Toziert Bill Hader (Kész katasztrófa, Barry) alakítja majd, míg Bill Denbrough szerepét James McAvoy ( Vágy és vezeklés, Mocsok, Széttörve) fogja játszani. A többi szereplő kilétét egyelőre titok fedi, azonban idén nyáron már elkezdik a forgatásokat. A rendező a 2017-es film direktora, Andy Muschietti marad. 

Forrás: Variety  Képek forrása: IMDb

Szólj hozzá

Pennywise Az 2017 It 2017 It:Chapter Two